Umeshu pöytävaraukset

Pöytää pidetään varattuna 15 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille, mikäli varauksen tehnyt seurue ei ole ravintolaan saapunut. Pöytä on käytettävissä illallisella 2 tuntia ja muina aikoina 1 tuntia varaushetkestä ellei muuta ole sovittu. Ilmoita varauksen yhteydessä jos haluat ruokailuaikaan muutoksia tai teillä on muita toiveita varauksen suhteen (pöytätoive, ruokavaliot, liikuntarajoitteet/apuvälineet).

Umeshu lahjakortit

Nämä yleiset tilaus- ja toimitusehdot koskevat Umeshu Oy:n (y-tunnus: 2445413-8) verkkopalvelun kautta tilattuja lahjakortteja. Näitä ehtoja sovelletaan myyjän ja lahjakortin ostajan sekä myyjän ja lahjakortin saajan välisessä sopimussuhteessa. Lahjakortin ostaja ja saaja voivat olla sama henkilö. Lahjakortin ostaja hyväksyy ostohetkellä voimassaolevat yleiset tilaus- ja toimitusehdot sekä palvelukohtaiset erityisehdot. Lahjakortin saaja hyväksyy käyttäessään lahjakortin sen ostohetkellä voimassa olleet yleiset tilaus- ja toimitusehdot sekä mahdolliset palvelukohtaiset erityisehdot. Myyjällä on oikeus perua tehty tilaus tai purkaa kauppa, mikäli yleisiä sopimusehtoja tai palvelukohtaisia erityisehtoja on rikottu. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.

Ostotapahtuma
Ostaja ostaa lahjakortin myyjän verkkokaupasta. Lahjakortin toimitustapa on sähköinen PDF-tiedosto ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteesen. Ostajalle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus ostetusta lahjakortista. Lahjakorttikaupassa ilmoitetut hinnat ovat ALV 0% ellei tuotekuvauksessa ole erikseen mainittu arvonlisäveroa.

Lahjakortin sisältö
Voimassa oleva lahjakortti kelpaa maksuksi lahjakortissa ilmoitettuun palveluun ja ilmoitetulle palveluntarjoajalle. Jos palvelusta kuitenkin herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä ravintolaan sähköpostitse tai puhelimitse: info@umeshu.fi tai 09-4543670. Lahjakortti on voimassa 12 kk sen ostopäivästä. Palvelu on käytettävä lahjakortin voimassaoloaikana. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.

Peruutusoikeus
Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa myyjän lahjakorttikaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun ostaja tai lahjakortin saaja on vastaanottanut lahjakortin. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on jo varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun suorittamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä.